Fysiotherapie en medische fitness in Bergen op Zoom
Fysiotherapie Bergen op zoom binnen 24 uur

Fysiotherapie binnen 24 uur bij Inspirate in Bergen op Zoom!

Wanneer je veel last hebt van bijvoorbeeld je rug, knie of enkel, snappen wij dat je zo snel mogelijk geholpen wilt worden met fysiotherapie, zonder eerst een week met de klachten rond te moeten lopen. Gelukkig is dat mogelijk. Bij Inspirante in Bergen op Zoom kun je namelijk binnen 24 uur terecht voor fysiotherapie. Hoe dat precies werkt en voor welke fysiobehandelingen je bij ons terecht kunt, leggen we je graag uit! 

Geen lange wachttijden voor fysiotherapie

Rondlopen met hevige klachten is natuurlijk niet fijn en soms zelf ondragelijk. Je wilt gewoon door kunnen blijven gaan met wat je in het dagelijkse leven altijd deed. Maar ja, je moet vaak eerst een afspraak maken bij je huisarts, om vervolgens doorverwezen te worden naar een fysiopraktijk, waar je in extreme gevallen opnieuw een week moet wachten voor een afspraak. Al met al gaat er dus vaak een lange tijd overheen voordat de klachten verholpen kunnen worden. Bij Inspirante vinden we dat dat anders moet. En het kan gelukkig ook anders. 

Fysiotherapie Bergen op zoom binnen 24 uur

Fysiotherapie: binnen 24 uur geholpen

Bij Fysiopraktijk Inspirante in Bergen op Zoom bieden wij de mogelijkheid om binnen 24 uur een afspraak te maken om langs te komen op onze praktijk, zodat wij de klachten zo snel en goed mogelijk kunnen bekijken. Hoe eerder een klacht behandeld kan worden, des te kleiner is de kans op vergevorderde slijtage of nare complicaties wanneer je te lang blijft doorlopen met een lichamelijke klacht. Je hebt bij Inspirante geen doorverwijzing van de huisarts nodig, om direct geholpen te kunnen worden. Of je nu wel of niet verzekerd bent voor Fysiotherapie. Trek daarom altijd op tijd aan de bel en maak direct een afspraak bij klachten! 

Fysiotherapie bij Inspirante: onze werkwijze 

De eerste afspraak is een intake, waarbij de fysiotherapeut direct op zoek gaat naar de kern van de pijn of klacht. Tijdens dit onderzoek gaan we bijvoorbeeld na waar de pijn zit, hoe lang je al pijn ervaart en of de oorzaak bekend is. De oorzaak kan zowel fysiek als mentaal zijn. Daarna kijken we wat we kunnen doen om de klacht zo goed en prettig mogelijk te kunnen verhelpen. Dit kan door een behandeling op onze behandeltafel in de vorm van een bindweefselmassage of bijvoorbeeld kinesiotaping of doormiddel van verschillende oefeningen. Vaak is het een combinatie van beide. Aan de hand van de intake stellen wij een zo goed mogelijk behandelplan op maat samen om de komende periode mee aan de slag te gaan. 

Fysiotherapie Bergen op zoom binnen 24 uur

Fysio behandelplan op locatie

De fysiotherapeut kan in een behandelplan oefeningen meegeven die je thuis kunt uitvoeren om de spieren en/of gewrichten soepel te houden of aan te sterken. Niet iedereen vindt het echter even prettig om de oefeningen thuis uit te voeren. Wellicht heb je geen tijd of ruimte thuis of weet je niet goed hoe je een oefening moet uitvoeren. 

Bij Inspirante heb je daarom de mogelijkheid om de oefeningen niet alleen thuis, maar ook bij ons in de fysiopraktijk in Bergen op Zoom uit te voeren. Onze fysiopraktijk beschikt namelijk over een ruime fitnesszaal met moderne apparatuur. Meerdere malen per dag is er professionele begeleiding aanwezig in de zaal. Hierdoor kun je optimaal begeleidt worden in je herstel en ben je snel weer op de been. Zo wordt je bij Inspirante niet alleen snel, maar ook doeltreffend en professioneel geholpen. 

Fysiotherapie Bergen op zoom binnen 24 uur

Rugklachten? Wij zijn David Spine rug expert van West-Brabant

Voor wie al langdurig met rugklachten rondloopt, hebben wij een extra en unieke dimensie voor een behandelplan voor rug- en nekklachten. Inspirante Fysio in Bergen op Zoom is namelijk officieel David Spine locatie. Het David Spine Concept is een speciaal ontwikkelde behandelmethode om nek- en rugklachten daadkrachtig aan te pakken met de nieuwste technieken en apparaten. Vaak wordt je door de huisarts of andere behandelaar doorverwezen naar een David Spine locatie, maar ook voor een behandelplan voor rugklachten inclusief David Spine concept kun je direct bij ons terecht, zonder doorverwijzing. Zo kun je eindelijk afscheid nemen van vervelende rugklachten! 

Fysiotherapie Bergen op zoom binnen 24 uur

Fysiotherapie in Bergen op Zoom nodig? Maak direct een afspraak! 

Voor een afspraak kun je altijd ons contactformulier invullen, zodat we je zo snel mogelijk kunnen terugbellen of -mailen. Liever direct een afspraak maken voor fysiotherapie binnen 24 uur? Bel dan tijdens openingsuren met 0164- 620838. Wij ontvangen je graag in onze fysiopraktijk in Bergen op Zoom! 

Contact opnemen

Laat dit veld blanco