Fysiotherapie en medische fitness in Bergen op Zoom
Gratis rugscan Bergen op Zoom

Rugklachten? Gratis rugscan in november en december bij Inspirante!

Rug- en nekklachten zijn erg vervelend en kunnen langdurig aanhouden. Het gevolg? Je voelt je minder vitaal en beweegt minder vrij. Rug- en nekklachten kunnen je echt beperken in het dagelijks leven. Het is daarom belangrijk om op tijd aan de bel te trekken bij rug- of nekklachten om erger te voorkomen. Maar ook als je al enige tijd rondloopt met klachten en je voor je gevoel al alles hebt geprobeerd om er vanaf te komen, hebben wij misschien alsnog de oplossing voor jou: het David Spine Concept. En dit programma is nu toegankelijker dan ooit, want alleen in november kun je gebruik maken van een gratis en geheel vrijblijvende rug- en nekscan. En wegens groot succes hebben we de actie verlengd. Je kunt je dus ook heel december nog aanmelden! Hoe je je daarvoor aanmeldt en hoe het programma werkt, lees je hier.

Het David Spine Concept in het kort

Het David Spine Concept is een behandelmethode specifiek voor nek- en rugklachten. David Spine bestaat uit meet- en trainingsapparatuur, waarbij kracht en mobiliteit van de rug in kaart kan worden gebracht om vervolgens zo specifiek en doelgericht mogelijk te kunnen trainen en de rug en nek aan te sterken. Op die manier kunnen we heel specifiek waardes meten én train je extreem doelgericht enkel de spieren die je moet trainen, omdat er geen compensatie van andere spiergroepen mogelijk is. Daarbij word je uiteraard professioneel begeleid door een van onze specialisten.

Het David Spine Concept is bedoeld voor iedereen met rug- en en nekklachten. Met name klachten die langer dan 6 weken aanhouden, vragen om een aangepast behandelplan. Met David Spine behandelen we verschillende rugklachten die veroorzaakt worden door sport of werk of mensen met specifieke rugklachten, zoals een hernia, stenose of scoliose. Kortom: voor iedereen met deze klachten kan David Spine (eindelijk) de verlossende uitkomst bieden!

Maar liefst 88% van de gebruikers ervaart een significante afname van klachten na 12 weken.

Inspirante is de enige fysiopraktijk in de regio van Bergen op Zoom die nek- en rugklachten met het David Spine Concept behandelt. Grote kans dus dat wij je wel kunnen helpen. Meer weten over het David Spine Concept en het behandelprogramma bij Inspirante? Lees er hier alles over!

David Spine Concept rugklachten

Meld je aan voor een gratis rugscan of nekscan

Het David Spine Concept is een programma van meerdere metingen en trainingen. Het is dus een traject van een aantal weken tot maanden. Maar hoe weet je of het iets voor jou is en hoeveel potentieel heeft dit programma om jouw klachten te verhelpen? Dat wil je natuurlijk eerst uitproberen. En dat is nu toegankelijker en makkelijker dan ooit. Je kunt namelijk gebruik maken van een gratis rugscan of nekscan t.w.v 47,50 euro waarbij we verschillende metingen en oefeningen met onze David Spine apparatuur uitvoeren om de oorzaak van jouw pijn te achterhalen. Met die metingen kunnen we een persoonlijk behandelplan opstellen met behulp van het David Spine programma en we geven je vrijblijvend alle informatie die daarbij hoort. Zo weet je precies hoe het ervoor staat en kun je zelf bepalen of het programma bij jou past. De intake, metingen en het adviesgesprek duren ongeveer een uur.

Vul het formulier hieronder in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen voor de gratis en vrijblijvende David Spine rugscan of nekscan!

Aanmeldformulier Gratis Rugscan

Laat dit veld blanco
Bellen = sneller
gratis rugscan aanmelden