HET GEZONDE ALTERNATIEF

Veel mensen willen graag gezond leven, maar een gezonde leefstijl is vaak een hele grote uitdaging. Hoe vaak nemen we ons voor om zo gezond mogelijk te leven?
Vaak als de zomer nadert of rond de jaarwisseling het goede voornemen voor het komend jaar …………………………
Bij Inspirante ondersteunen we je om zelf tot een gezonde leefstijl te komen en dit te verankeren in je dagelijks leven. Zonder dat je jezelf kwijtraakt, juist door je ‘zelf’ te blijven
Wij zullen je helpen om je doelen kritisch te beoordelen op zaken als haalbaarheid, realisme, tijdspad, hulpvraag t.a.v. anderen en jezelf, en dergelijke.
Bij Inspirante willen wij je ondersteunen met realistische en haalbare doelen, en kijken we samen naar het tijdspad, een evt. hulpvraag aan anderen en alles wat jij nodig hebt om die gezonde leefstijl daadwerkelijk te realiseren.
Om een gezonde leefstijl te realiseren, moet je Echt gezond willen leven

  • Je bewust zijn wat verstaan wordt onder een gezonde leefstijl
  • Welke valkuilen je hebt waardoor je de voorgenomen gezonde leefstijl niet kan volhouden
  • Welke uitdagingen je hebt om de valkuilen te overwinnen

Bij Inspirante bieden we ook activiteiten die het makkelijker maken om een gezonde leefstijl te waarborgen.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan samen met ons verantwoord te ontbijten en aansluitend sporten. g. Daarna ga je fit naar je werk of naar andere dagelijkse verplichtingen en hoef je dan geen zorgen meer te maken of je die dag nog aan sporten toekomt. Je hebt goed ontbeten en tijdens het ontbijt met deskundigen van gedachten kunnen wisselen en daardoor weer inspiratie op kunnen doen om je goede gezonde leefstijl vol te houden.
Wij bieden ook medische fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut). Daarnaast hebben wij ook diverse groepsactiviteiten zoals wandelgroepen, hardloopgroepen, fietsgroepen, rollatorgroepen …etc. Ook deze groepen trainen onder deskundige begeleiding en in een prettige en relaxte sfeer. (zie LEEFSTIJL COACHING)