Fysiotherapie en medische fitness in Bergen op Zoom

Onze diensten

Sportblessure, revalideren van een ongeval of operatie of andere fysieke klachten? Wij helpen je graag verder met reguliere fysiotherapie. Naast een uitgebreid en divers aanbod aan reguliere fysiotherapie methoden, bieden wij psychosomatische fysiotherapie om tot de kern van de psychische oorzaak te komen die leidt tot fysieke klachten.

In onze praktijk met ruime fitnesszaal in Bergen op Zoom bieden wij tevens de mogelijkheid voor medische fitness in combinatie met een persoonlijk behandelplan. Tot slot zijn wij als enige in Zuidwest-Brabant officieel David-Locatie. Dankzij geavanceerde apparatuur en een behandelmethode volgens het David Spine Concept kunnen wij jou helpen om afscheid te nemen van langdurige nek- en rugklachten. Kies hieronder een dienst uit ons aanbod.

Fysiotherapie binnen 24 uur

Bij ons zijn er geen wachttijden op fysiotherapie. Dat betekent dat wanneer je vandaag belt, je binnen 24 uur al geholpen kunt worden op werkdagen. Omdat wij een contract hebben met bijna alle zorgverzekeraars, zijn de meeste behandelingen ook nog eens gratis voor jou als je aanvullend verzekerd bent voor fysio. Meer informatie over de tarieven vind je terug op onze tarievenlijst.